ParkkiV

Oletko tyytyväinen nykyiseen järjestelmääsi?

Millainen on haluamasi ratkaisu pysäköinninvalvontaan? Haluatko tietojen kulkevan heti, missä niitä tarvitaan? Asiakkaat ja asiakaspalvelu saavat heti tiedon tapahtumista ja voivat tarkastaa ne. Ratkaise oikaisuvaatimukset ennen eräpäivää ja säästä työtä maksujen palautuksissa? Anna koneen tehdä työnsä ja tee itse vain tarpeellinen. Siirry sähköiseen käsittelyyn ja anna asiakkaillesi mahdollisuus saada muistutuksia ja vastauksia sähköisesti. Haluaisitko vapauden valita päätelaitteet tarkastajille itse, ja vähentää heidän kantamuksiaan? Haluatko käyttää tavallisia, edullisia päätelaitteita säästääksesi kuluissa?

Tulevaisuutesi

LeanIT Oy:n ParkkiV-ratkaisu toteuttaa nykyaikaisen pysäköinninvalvonnan tarpeet ja mukautuu tulevaisuuden tarpeisiin. Pysäköinnintarkastaja tarvitsee vain matkapuhelimen ja tulostimen toimenpiteiden suorittamiseen, ja näin säästetään kuluissa ja kannetaan vähemmän tavaraa. Tiedot kulkevat heti kentältä toimistoon ja takaisin. Esimerkiksi tarkastaja voi tehdä rengaslukkopäätöksen ja tilata lukon asennuksen ilman useita yhteydenottoja toimistolle. Seurantaan laitettujen ajoneuvojen tiedot ovat kaikkien tarkastajien nähtävissä ja lähin tarkastaja voi hoitaa tilanteen. Edut ovat vielä ilmeisemmät toimistotyön puolella. Virhemaksujen tietojen välitön tarkastelu vähentää valituksia ja sähköinen käsittely massakäsittelytuella mahdollistaa ratkaisujen teon ennen virhemaksupäätöksen eräpäivää säästäen työtä ja kustannuksia. Kun kussakin käsittelyn vaiheessa tarvittavat tiedot ovat tarjolla samalla näytöllä, on työskentely nopeampaa ja mielekkäänpää. Toiminnanohjaukseen järjestelmä tarjoaa esimerkiksi tietoja virhemaksujen ja tapahtumien sijainnin ja ajan kartalla. Samoin on mahdollista syöttää tehtäviä tarkastajille. Jatkossa tulemme myös sisällyttämään pysäköintioikeusjärjestelmät samaan tarkastajan ohjelmistoon.

Kiinnostunut?

Ratkaisuamme kehitetään ja testataan parhaillaan yhdessä Kuopion kaupungin pysäköinninvalvonnan kanssa. Tavoitteena on aloittaa kaupallinen myynti 1/2015. Osallistumalla pilottiprojektiimme voitte vaikuttaa järjestelmän ominaisuuksiin ja saatte tarpeitanne paremmin vastaavan ratkaisun samalla saaden kokemusta ilman pitkää sitoumusta. Ota Yhteyttä!